Bijeenkomsten

Een onderwerp vs Gedrag

Gedrag, en voornamelijk dat wat daarin niet begrepen wordt, fascineert me. Om meer duidelijkheid over gedrag te geven organiseer ik diverse thema bijeenkomsten in het teken van het gedrag met daar tegenover een onderwerp. Op het moment organiseer ik ‘Geboorte vs Gedrag’ en ‘Veiligheid vs Gedrag’ -bijeenkomsten.

Geboorte vs Gedrag

Geboorte vs Gedrag

‘Geboorte vs Gedrag’ is een bijeenkomst over we het gaan hebben over de impact van het geboorteverhaal op het gedrag van nu. Welke cruciale momenten zijn er? Hoe ontstaan geboortepatronen? En hoe uiten deze zich in gedrag?

Vaak zijn we ons niet bewust dat de impact van het geboorteverhaal een diepe imprint vormt en van grote invloed is op ons gedrag. Inmiddels is dit ook wetenschappelijk bewezen en krijgt het steeds meer bekendheid.

Veiligheid vs Gedrag

Een nieuwe, interessante bijeenkomst is Veiligheid vs Gedrag. Veiligheid is één van de basisbehoeften. Wat doet het met ons gedrag als we ons niet veilig voelen? En wat kan je als ouder doen met het vecht/vlucht/bevries-gedrag van je kind of jezelf? Wat is nodig om je veilig te voelen?

Data bijeenkomsten

  • Woensdag 19 februari 2020 – Veiligheid vs Gedrag
  • Woensdag 11 maart 2020 – Geboorte vs Gedrag
  • Vrijdag 27 maart 2020 – Veiligheid vs Gedrag

De bijeenkomsten beginnen om 9.00 uur. Vanaf 8.45 uur ben je van harte welkom en staat de koffie/thee klaar. We zullen om 11 uur afronden. Daarna is er gelegenheid om na te praten. Het adres: Willem Pijperplein 110 te Zeist.

Ben je geïnteresseerd in één van deze bijeenkomsten? Meld je aan via het contactformulier. Vermeld daarbij voor welke bijeenkomst je interesse hebt.

Komen de data en het dagdeel niet uit? Laat het me weten via het contactformulier. Wellicht zijn er meerdere geïnteresseerden voor een ander dagdeel en/of datum.

Leuk om je gaan te ontmoeten op één van de bijeenkomsten.

Hartelijke groet,

Mirella